Rekisteriseloste

Pisa Designin Lifestyleshop Aito tietosuojaseloste 

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä

Pisa Design Lifestyleshop Aito

Yhteystiedot:  Matkailutie 312  85100 Kalajoki  


Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa  

Pisa Design Lifestyleshop Aito / Satu Somero

Oravanpesä 16  85100 Kalajoki

044 – 5678 463

satu.somero@pisadesign.fi


Tapauksen mukaan mahdollisen tietosuojavastaavan yhteystiedot: 

Satu Somero

Pisa Design Lifestyleshop Aito / Satu Somero

Oravanpesä 16

85100 Kalajoki

044 – 5678 463

satu.somero@pisadesign.fi


2. Rekisteröidyt

 
Asiakkaat, verkkokauppa asiakkaat ja yritysasiakkaat joiden kanssa myyntiä tehty tai tehdään. Potentiaaliset asiakkaat jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa yrityksen tuotteita kohtaan.

Asiakkaat, yksityishenkilöistä ne joita laskutetaan ja joille tuotteita toimitettu.  

Pisa Design Lifestyleshop Aidon työntekijät.


3. Henkilötietojen käyttötarkoitus  


Rekisterin pitämisen perusteet:

- Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen perusteella (tilaus, osto).

- Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella (messuilla kerätty potentiaalisista henkilöistä / yrityksistä)

- Työsuhde


Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus 

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

- Asiakassuhteen hoitaminen

- Palveluistamme kertominen ja tiedottaminen

- Palkanmaksu


4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot 


Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:  

Yhteystiedot:

- Nimi

- Osoite

- Sähköposti

- Puhelinnumero

- Toimitusosoite jos kyse asiakassuhteesta  

Asiakastiedot:

- Tiedot ostetuista tuotteista

Työsuhteessa palkan maksua ja verojen maksua varten tarvittavat tiedot


5. Rekisteröidyn oikeudet 


Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen satu.somero@pisadesign.fi tai kirjeitse osoitteeseen Pisa Design Lifestyleshop Aito, Oravanpesä 16, 85100 Kalajoki  

- Tarkastusoikeus  

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.   

- Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

- Vastustamisoikeus  

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.   

- Suoramarkkinointikielto  
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.  

- Poisto-oikeus  

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

- Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

- Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle  

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.  

- Valitusoikeus  

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.  
Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yht...

6. Säännönmukaiset tietolähteet 


Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

- Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä

- Asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen tai liikkeessä kerätyn lomakkeen kautta


7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset 

Luovutamme tietoja Pisa Design yritykselle asiakassuhteen ylläpitoa varten. Yritys Pisa Design on sitoutunut noudattamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.   

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

- Tehden Oy

- My Cashflow Oy

- Posti

- Tilitoimisto


8. Käsittelyn kesto

- Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin asiakkuus on voimassa tai kirjanpito lainsäädäntö edellyttää.

- Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan lähettämällä pyynnön poistua listalta vastausviestinä markkinointisähköpostiimme.


9. Henkilötietojen käsittelijät 


Henkilötietoja käsittelee Pisa Designin ja Pisa Design Lifestyleshop Aito Oy:n työntekijät sekä tilitoimistomme ja IT-tuki.

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.  

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

 
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 
11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi  

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.  
 


Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 25.5.2018 alkaen.

Pisa Design Lifestyleshop Aito y-tunnus 2887088-4 Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Pisa Design Lifestyleshop Aito verkkokaupan yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

e: aitoshop@pisadesign.fi

p: 040 684 2717 kaupan aukioloaikoina

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Toimitusaikamme on pääsääntöisesti 3-5 arkipäivää. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Jos sinulla on erityistoiveita toimitusajasta niin voit tiedustella asiaa sähköpostitse osoitteesta: aitoshop@pisadesign.fi

Palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä ja tilausnumero, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen aitoshop@pisadesign.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Ensimmäinen vaihto ja palautus on ilmainen ja sitä seuraavat palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Ale-tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite: Pisa DesignLifestyleshop Aito / Asiakaspalautus

Matkailutie 312

85100 Kalajoki

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.